L’Ajuntament realitza obres per impermeabilitzar la coberta del pavelló Paco Martin

Dijous 30 d’agost l’Ajuntament de Vilassar de Mar comença les obres del projecte d’impermeabilització de la coberta del pavelló d’esports municipal Paco Martin, la substitució tant de les canals malmeses com de les lluernes existents. L’objectiu és solucionar el problema de goteres que pateix l’equipament esportiu i que impedeix la pràctica esportiva quan plou molt.

La coberta del Pavelló d’Esports Paco Martin, que es va construir fa 30 anys, està molt deteriorada. Amb l’actuació es farà un tractament a la coberta per impermeabilitzar-la, alhora que es substituiran les canals malmeses, i es solucionaran les filtracions que ara es produeixen.

Les obres tenen un pressupost de 82.792 euros, s’han adjudicat a Bardia Tarragó Societat Limitada i tenen un termini d’execució previst d’aproximadament mes i mig. Durant el període d’execució de les obres, no s’interromprà l’activitat esportiva.

Notícies relacionades

Resum del ple de dijous 15 de novembre
Aquest diumenge es renova el Consell d’Infants amb festa final a l’Ateneu Vilassanès
L’Espigó de Garbí comença de zero
La psicòloga Gemma Altell farà una xerrada sobre adolescència, oci nocturn i violències sexuals en el marc de l’Espai Família