L’Ajuntament posa en marxa el Bus Nocturn per als joves

  •  

0L’Ajuntament de Vilassar de Mar, a través del Servei de Joventut, ha posat en marxa a partir des del 4 d’octubre el servei de transport de nit, Bus Nocturn, entre Vilassar de Mar i la zona d’oci nocturn de Mataró ubicada al barri del Pla d’en Boet, i el trajecte a la inversa. La regidora de Joventut, Participació Ciutadana, Transparència i Igualtat, Montse Gual, ha explicat a Vilassar Ràdio que l’objectiu d’aquesta mesura és que els joves del municipi es desplacin amb seguretat a la zona d’oci nocturn de Mataró

El servei, que serà totalment gratuït pels joves de 16 a 22 anys, es començarà a prestar el proper divendres 4 d’octubre, durant tots els divendres a la nit. El Bus Nocturn sortirà cada divendres des de la parada de bus de l’Escola del Mar, a l’avinguda Lluís Companys, a les 11 de la nit. L’hora de tornada serà a les 5h de la matinada de dissabte des del mateix punt d’arribada (Francesc Layret, 32 de Mataró) i fins al de recollida.

Gual ha explicat que han consultat a altres ajuntaments que tenen Bus Nocturn les característiques del servei que estan oferint i ha afegit que en aquestes altres poblacions el servei està funcionant molt bé. El transport s’oferirà amb un autobús de 55 places que estarà cardioprotegit amb un Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA).

Gual ha afegit que, com a element diferencial de la nostra població respecte a altres localitats que tenen aquest servei, al bus de la nostra població hi haurà un monitor titulat TES (Tècnic en Emergències Sanitàries), que farà una xerrada de sensibilització sobre els riscos que comporta el consum de l’alcohol i altres substàncies, i donarà material divulgatiu.

Podeu consultar tota la informació relativa a aquest nou servei (normativa, horaris, parades, inscripcions, autoritzacions…) a través de l’APP Vilassar de Mar (Android i Apple iOS) per a dispositius mòbils. Serà des de l’APP que els joves que ho vulguin podran reservar plaça pel servei de Bus Nocturn. En cas de ser menor d’edat, per tal d’accedir a aquest servei cal presentar o 0207enviar l’autorització del pare/mare/tutor/a degudament emplenada i signada al Servei de Joventut de Vilassar de Mar.

Per a més informació: tl. 618942655 o correu a canjorba@vilassardemar.cat.

  • 46
    Shares