L’Ajuntament lliura material esportiu a les escoles

Només falta per complimentar el lliurament al Vaixell Burriac perquè l’Ajuntament de Vilassar de Mar està pendent que els entreguin els tamborins que hi destinaran. I és que des de la setmana passada, la  Regidora de Promoció de la Salut, Núria Arasa, va començar amb el lliurament de material esportiu a les cinc escoles d’educació infantil i primària del municipi per la seva implicació en la caminada de la Setmana de la Salut 2018 malgrat que, finalment, i per culpa de la pluja, no es va poder realitzar.

A l’escola Pérez Sala es van lliurar 20 pilotes de vòlei i a la Presentació, 10 pals de marxa nòrdica. Divendres passat es va obsequiar l’Escola del Mar amb lots de cordes de saltar i pales i pilotes de tennis-taula i els Alocs van rebre de mans de la regidora javelines, raquetes de bàdminton i discs d’hoquei. En breu, l’escola Vaixell Burriac rebrà un lot de tamborins, un joc de pilota amb una pala que recorda l’instrument musical del qual n’agafa el nom, i que rebran tant bon punt el consistori els tingui.

En total, des de l’Ajuntament s’ha destinat una partida de 1.200 €, que s’ha repartit entre les cinc escoles. Cal assenyalar que els propis centres han escollit els materials esportius volien.

Notícies relacionades

Avís sobre la programació de Vilassar Ràdio
Vilassar Ràdio atura la seva programació habitual
Babord presenta la llista electoral per al 26-M
Presentació de la candidatura d’ERC-Gent per Vilassar de Mar