L’Ajuntament lliura la recaptació del CD solidari “Sona Vilassar” al Casal de Curació

Aquest passat dimecres 6 de febrer, l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, i la regidora de Serveis Socials, Núria Arasa, van lliurar a la directora del Casal de Curació, Núria Pol, els diners recollits, a data de 31 de desembre de 2018, amb la venda del disc solidari “Sona Vilassar”, un total de 2.450 €. El CD “Sona Vilassar” es va presentar durant la Festa Major de Sant Joan del 2018. Els beneficis del disc, al preu de 10 € cada CD, van destinats al Casal de Curació, fundació sense ànim de lucre que porta a terme una activitat assistencial sociosanitària al poble amb serveis de llarga i mitja estada, a més d’hospital i centre de dia.

Des del Casal, la seva directora, ha agraït a l’Ajuntament la iniciativa i ha donat les gràcies a totes les persones que l’han comprat. Núria Pol ha explicat que dedicaran els diners a algun estudi o programa relacionat amb les persones del centre de dia, principalment malalts amb deteriorament cognitiu.

“Sona Vilassar” compta amb 10 cançons dels següents artistes i grups interpretant cançons dedicades a Vilassar de Mar: Sant Pau Rhum Band amb “La rumba de Vilassar”; Judit Neddermann amb “Vinc d’un poble”; Turrunats Band amb l’“Himne de Vilassar” (en versió instrumental i en versió cantada), Pele Macleod amb “Vora el Mar”, Manu Guix amb “El Rock & Roll de Vilassar”; El Veïnat amb “A cremar”; Joan Barranca amb “10 d’octubre”; Mestre d’Aixa amb “Vilassar de Mar” i Els pescadors de Garbí amb “Recordant en Pepo”.

El CD segueix a la venda i es pot aconseguir a la llibreria Índex al preu de 10 €.

 

Notícies relacionades

Núria Arasa, escollida cap de llista de Gent per Vilassar de Mar
El vestíbul de l’estació de Renfe acull el 17è desfibril·lador del nostre municipi
L’Aula d’Extensió Universitària proposa una sortida cultural als monestirs de Poblet i Santes Creus
La Biblioteca posa en marxa el servei d’autopréstec