L’Ajuntament edita un butlletí especial per donar a conèixer nous projectes d’urbanisme i fomentar la participació ciutadana

  •  

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha editat un butlletí municipal especial per donar a conèixer els nous projectes urbanístics que comporta l’aprovació inicial, en el Ple del passat 3 d’abril, de la modificació puntual del Pla general d’ordenació urbana.

L’objectiu és que els ciutadans coneguin els projectes i participin en el procés urbanístic amb les propostes, suggeriments i al•legacions que estimin oportunes. Fins el dia 9 de maig en el cas de les modificacions a la zona del mercat-can Bisa i fins el dia 2 de juny per als sectors del Barato es podran presentar al•legacions a la proposta inicialment aprovada en el Ple del 3 d’abril.

Un nou mercat municipal, nous aparcaments i oficines municipals a l’illa del Mercat; un equipament cultural i habitatge públic a can Bisa i el seu entorn; una escola bressol i un gran parc al Barato; 118 habitatges de protecció pública sobre Carles Trias; i l’ampliació del cementiri, són, a grans trets, els resultats de les diferents actuacions urbanístiques que es volen dur a terme.

El butlletí municipal especial així com la memòria dels diferents projectes es poden consultar a la web municipal www.vilassardemar.cat i a Serveis Territorials de l’Ajuntament. El butlletí es repartirà casa per casa a principis de la setmana vinent.

Leave a Reply