L’Ajuntament de Vilassar de Mar, reconegut per la implantació de l’administració digital

  •  

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha rebut un dels reconeixements del Consorci AOC (Administració Oberta de Catalunya) als ajuntaments i consells comarcals que van destacar l’any 2018 en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna. En concret, Vilassar de Mar es troba dins del Top Ten d’ajuntaments de 20.001 a 50.000 habitants.

Aquests reconeixements, que distingeixen set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa, s’atorguen en base a uns indicadors objectius, l’anàlisi dels webs dels ens i l’ús de determinats serveis del Consorci AOC. El seu objectiu és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital en seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

Entre els indicadors que s’avaluen hi ha si el web municipal ofereix tramitació electrònica; si té seu electrònica i tauler electrònic d’edictes; si té perfil del contractant, si els proveïdors hi poden dipositar factures electròniques o rebre notificacions electròniques; si l’ens és entitat de registre idCAT o bé si l’ajuntament intercanvia dades telemàticament amb altres administracions.

  • 16
    Shares