Laia Esquís viu un 2019 rodó: campiona del món, d’Espanya i de Catalunya de trial en bicicleta

Laia Esquís, als seus 13 anys, celebra un 2019 rodó. Aquesta veïna d’Òrrius i que fa vida a Vilassar de Dalt, s’ha proclamat aquest estiu campiona del món, de Catalunya i d’Espanya de trial en bici. Ha passat pels nostres estudis per explicar les seves sensacions amb el triplet a la butxaca, per parlar-nos de nous reptes i per demostrar que, tot i la seva extrema joventut, té el cap molt ben ordenat

Laia Esquís recorda l’èxit mundial aconseguit, aquest estiu, a Polònia. Amb la medalla d’or ja penjada al coll reviu uns moments en els quals “no hi havia paraules i m’abraçava i plorava amb tota la meva família”. Se sent “orgullosa i feliç” per l’èxit aconseguit. Ambiciosa, explica quins són els seus objectius. “Revalidar el títol” i proclamar-se “la millor del món en categoria absoluta”.

Laia Esquí agraeix aquest esport que l’ha feta “madurar”, diu. Entrena amb ganes. Dues horetes diàries que li serveix per “esvair-se” del seu dia a dia. Amb 13 anys i cursant segon de la ESO, té els mobles del cap perfectament ordenats. Somia en dedicar-se professionalment a alguna cosa relacionada amb el món de l’esport.

La Laia ha passat pel “Parlant de tot“. Podeu escoltar l’entrevista que li ha fet Jaume Cabot aquí.

Notícies relacionades

Les preinscripcions per al curs 2020-2021 es faran del 23 de març a l’1 d’abril
17 comparses inscrites a la rua de Carnaval
Blanca Arechaga i Jan Fernández, representants vilassarencs al CNIAC
El CEV dissenya una ruta per conèixer les institucions que van tenir estreta vinculació amb el canonge Almera