L’actriu vilassarenca Maria Lanau escenifica “Los vecinos de arriba”, al Teatre Condal

“Los vecinos de arriba”, divertida comèdia intel·ligent del dramaturg Cesc Gay, torna al Teatre Condal de Barcelona. Entre els quatre protagonistes d’aquesta obra destaca la vilassarenca Maria Lanau que comparteix cartell amb Eva Hache, Andrew Tarbet i Josep Julien.

Pel que fa a l‘argument, una nit, l’Anna i en Juli conviden a sopar els seus veïns Glòria i Brian per ensenyar-los el pis i agrair-los l’ajuda que els van donar quan s’hi van instal·lar. A mida que avança la nit, els amfitrions van descobrint les tendències sexuals dels seus veïns. Aquest fet els porta a replantejar-se la seva relació de parella que ha caigut en els retrets i en la monotonia. L’enfrontament amb els veïns, i de retruc, entre ells dos, els portarà al límit i els farà prendre decisions definitives sobre la seva relació.

La vilassarenca Anna Lanau es troba esplèndida en aquest paper que funciona com a peça clau de l’entramat còmic actuant com a frontissa d’aquesta divertidíssima comèdia d’en Cesc Gay que es basa en experiències personals. “Los vecinos de arriba” es pot veure al barceloní Teatre Condal fins el diumenge 29 d’octubre.

(Redacció: Joan Escofet)

Notícies relacionades

Sis treballs finalistes als premis Joan Monjo a la recerca jove
Dijous 21 de juny, sessió plenària ordinària
La 60ena edició dels Premis Iluro s’amplia a humanitats i ciències socials
Concert de fi de curs de l’Aula de Música consagrat als Beatles