La vilassarenca Àmmia Serra t’ajuda a posar ordre a la teva vida

Obres l’armari i se’t cau l’ànima als peus? Tens la cuina plena de plats i olles? La vilassarenca Àmmia Serra et pot ajudar a posar ordre a la teva vida. De fet, fa un any i mig va fundar una empresa, Enjoy Order, que es dedica a ajudar a ordenar la vida de les persones que ho necessiten i no troben mai el moment de posar-s’hi. Un consell: tenim massa coses a casa. No tinguem por a treure’ns llast del damunt.

En la seva vida professional, l’Àmmia Serra es troba amb gent que acudeixen a ella per tal que les ajudi. Volen canviar els seus espais, els seus armaris, els seus estils de vida (fins i tot) i bé no troben el moment, bé no saben com afrontar-ho. Costa trobar el moment. Un consell de l’Àmmia: treiem-nos coses del damunt. Tenim massa de tot…

Per a la vilassarenca, és fonamental veure el lloc o l’espai que s’ha d’ordenar. Fer-se una composició per començar a treballar. Què és el que acostuma a estar més desordenat a les cases? l’armari!

Enjoy order no només s’ocupa de la vida personal, l’Àmmia Serra també ens pot aconsellar per ordenar les agendes i la nostra vida laboral. Un consell més: fer llistes de tasques a desenvolupar. Ella ja és ordenada de mena

A partir del proper mes setembre, l’Àmmia Serra col.laborarà amb el magazine matinal d’aquesta casa, el Parlant de Tot, per donar-nos petites pinzellades que ens ajudaran a trobar i mantenir l’ordre.  La vilassarenca, a banda de xerrades en biblioteques, fa tallers a Vilassar de Mar. El 29 de maig, l’1 i el 9 de juny en farà un d’organització d’armaris i el 2 de juny un altre sobre hàbits de vida i espais saludables.

 

Notícies relacionades

Sons de la Festa Major 2019
Actes de la Festa Major de 2019
Damià del Clot et desitja una molt bona Festa major
Repassa’t els consells per a una revetlla segura