La Tropa Teatre porta les cançons d’ABBA a l’Ateneu

Cançons que són veritables himnes. La Tropa Teatre porta a Vilassar de Mar, i en quatre representacions, el musical Mamma Mia basat en les cançons del grup suec ABBA. 23 actors de la Tropa interpretaran i cantaran, en directe sobre l’escenari de l’Ateneu, una obra que s’ha convertit en un referent intergeneracional. Quatre representacions perquè ningú es quedi sense veure-ho. 12 i 13 d’octubre i 18 i 19 d’aquest mes.

La directora Carme Lloret afronta el seu primer Mamma Mia en ela seva dilatada experiència. Explica que “el públic veurà la pel.lícula que tots tenim al cap en versió teatral”. “L’avantatge, i també l’inconvenient, és que tothom sap què anirà a veure a l’Ateneu”, apunta Lloret. Això sí, cançons en català, com assenyala Lloret, adaptades per Marta Abril. Carme Lloret té la sensació que l’Ateneu s’omplirà.

Les quatre representacions del musical Mamma Mia se celebraran el dissabte i diumenge 12 i 13 d’octubre i el divendres i dissabte 18 i 19 del mateix mes. Com sempre, a l’Ateneu. El preu de les entrades és de 8 euros per al públic en general i de sis per als socis de la Tropa i menors de 14 anys. Recomanem la compra anticipada de tiquets, tot i que se’n podran comprar, sempre i quan en quedin, una hora abans de la representació.

 

Notícies relacionades

La Biblioteca celebra 10 anys en el nou equipament del carrer de Santa Eulàlia
Actes per a commemorar el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones
El Pérez Sala rep el premi Escoles Verdes 2019 que atorga la Generalitat de Catalunya
Vilassar Ràdio renova el fil musical i millora tècnicament en la temporada del seu 40è aniversari