La Travessia solidària recull al voltant de 6.000 euros a per la Fundació Vicente Ferrer

La Travessia Solidària organitzada pel Club Nàutic de Vilassar de Mar, l’Ajuntament i l’Associació Aigua Solidària, amb els suport, entre d’altres, d’Aigües de Vilassar, va recollir aquest passat dissabte 5 d’octubre al voltant de 6.000 euros, que aniran destinat a la construcció d’un nou embassament per a les comunitats rurals d’Anantapur (Índia), regió on la Fundació Vicente Ferrer treballa fa 50 anys per lluitar contra la pobresa i la discriminació de les castes baixes. L’embassament recollirà l’aigua procedent de la riera local anomenada “Tulasivanka” i de la pluja, i servirà per alimentar un total de 23 pous en superfície. Amb l’aigua recollida podrà regar un total de 50 acres (20,23 ha.) beneficiant de manera directa a 23 famílies d’agricultors i a 548 famílies de forma indirecta.

A la travessa, que es va fer nedant, hi van participar 321 persones. Es podia fer en tres distàncies, 4 quilòmetres (que van fer 180 persones) , 1,5 quilòmetres (que van fer 120 persones) i 200 metres (que van fer 20 nens i nenes).

Jesus Majem president Club Nàutic ha fet un balanç molt positiu de l’acte, que va incrementar la participació en relació a l’any passat en cent amb cent persones més. Majem ha explicat que va assistir a l’acte Jordi Folgado, nebot de Vicenç Ferrer i membre de la Fundació Vicente Ferrer. L’acte va finalitzar amb el sorteig de productes donats per diversos patrocinadors

Notícies relacionades

Meteomar alerta de l’arribada al Maresme d’un fort temporal de vent, mar i pluja
L’atur baixa a Vilassar de Mar i al Maresme el 2019
Resum del primer ple de 2020
Vilassar de Mar aspira als Tres Tombs més florits de Catalunya