La T-12 entra en funcionament

  •  

Coincidint amb l’inici del curs escolar, els infants de Vilassar de Mar de 4 a 12 anys es poden beneficiar de la nova targeta T-12 que des d’avui els permetrà viatjar de forma gratuïta. El nou títol es pot fer servir a qualsevol mitjà de transport públic del sistema tarifari integrat, sempre i quan els desplaçaments es realitzin exclusivament dins de la zona tarifària a la qual pertany Vilassar de Mar.

Vilassar de Mar pertany a la zona tarifària que també inclou els municipis d’Alella, Cabrils, el Masnou, Premià de Dalt, Premià de Mar, Teià, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar. La T-12 perme els desplaçaments entre aquests municipis en els transports públics existents que pertanyen al sistema tarifari integrat, és a dir, Renfe Rodalies, autobusos urbans i interurbans.

La targeta, de caràcter anual, té un cost de 35 euros per despeses d’emissió i gestió. Es pot sol•licitar per Internet, a través del web www.t-12.cat, i als estancs. Si es fa per Internet, els sol•licitants rebran per correu certificat una targeta provisional amb validesa fins al 31 de desembre i posteriorment els arribarà la targeta definitiva. Si la sol•licitud es presenta en un estanc, la targeta provisional es lliurarà al moment i la definitiva es rebrà més tard per correu. En la seva primera emissió, la nova targeta tindrà un període de validesa de 16 mesos.

Leave a Reply