La Sala Roser Carrau s’omple de música

Ple de gom a gom i satisfacció entre els participants, dijous  a la tarda, de la 5a edició de les Trobades Musicals de Barris, que es va celebrar a la Sala Roser Carrau de Can Bisa. Sota l’organització de la regidoria de Serveis Socials, amb la col·laboració de l’Aula de Música, es va celebrar el concert en el què es mostraven bàsicament, els coneixements musicals adquirits a través dels cursos de guitarra del PDC (Pla de Desenvolupament Comunitari) del barri del Barato.

Des dels més petits  fins els més grans van oferir un concert, dirigit per l’ànima del projecte i professor de l’Aula de Música de Vilassar de Mar, Mauri Rey, que va assegurar estar més que satisfet amb el resultat de l’actuació, ja que molta part de l’alumnat portava poques hores de classe i per a molts significava el seu debut en públic.. Els alumnes del PDC en les seves actuacions van comptar amb la col·laboració de diferents alumnes d’instrument de l’Aula, que també van presentar els seus combos, unes actuacions que van aixecar l’entusiasme del públic assistent.

L’acte va acabar amb la interpretació de tots els músics de la cançó de ColdplayViva la vida”, un cant a l’optimisme i a la demostració que qualsevol edat és bona per aprendre música.

Notícies relacionades

Arriba un any més el festival “Vilassar de Mar amb la Marató de TV3”
La cantant vilassarenca Judit Neddermann participa al disc solidari de la Marató de TV3
Diumenge, acte de celebració del centenari de “Els Pastorets” de Vilassar de Mar
Vilassar de Mar es bolca un any més en la Marató de TV3