La recepta de panellets….

  •  

L’Ariadna Masip ens porta de cap de setmana amb activitats per fer en familia, tant a Vilassar de Mar, Maresme, i si s’escau a Catalunya, i a més ens proposa una recepta de cuina cada setmana.
Aquesta setmana per celebrar la castanyada ens porta Panellets!!!!

LA RECEPTA:

Per obtenir-ne un kilo aproximadament.

Per fer la pasta base:

– 1/2 kg. d’ametlles ratllades

– 1/2 Kg. de sucre

– 1 patata o moniato de 200g (bullits)

– 1 rovell d’ou

Es barregen tots aquest ingredients i tindrem la pasta base. Es deixa reposar 4 hores.

Amb 150g de pinyons: Es fan boletes, es passen per clara d’ou batuda i s’hi enganxen els pinyons. Amb un pinzell es pinten amb rovell d’ou per donar un color daurat.

Es poden fer amb diversos gustos i formes. Afegint-hi:
– coco ratllat
– cacau en pols
– cafè en pols
– ratlladura de pela de llimona, etc.

Es couen al forn al màxim uns 5/10 minuts.

VIGILEU QUE NO ES CREMIN!

Que aprofiti!!!!

La recepta de panellets….

  •  

L’Ariadna Masip ens porta de cap de setmana amb activitats per fer en familia, tant a Vilassar de Mar, Maresme, i si s’escau a Catalunya, i a més ens proposa una recepta de cuina cada setmana.
Aquesta setmana per celebrar la castanyada ens porta Panellets!!!!

LA RECEPTA:

Per obtenir-ne un kilo aproximadament.

Per fer la pasta base:

– 1/2 kg. d’ametlles ratllades

– 1/2 Kg. de sucre

– 1 patata o moniato de 200g (bullits)

– 1 rovell d’ou

Es barregen tots aquest ingredients i tindrem la pasta base. Es deixa reposar 4 hores.

Amb 150g de pinyons: Es fan boletes, es passen per clara d’ou batuda i s’hi enganxen els pinyons. Amb un pinzell es pinten amb rovell d’ou per donar un color daurat.

Es poden fer amb diversos gustos i formes. Afegint-hi:
– coco ratllat
– cacau en pols
– cafè en pols
– ratlladura de pela de llimona, etc.

Es couen al forn al màxim uns 5/10 minuts.

VIGILEU QUE NO ES CREMIN!

Que aprofiti!!!!