La Policia Local obre una oficina d’atenció al ciutadà a l’edifici de l’Ajuntament

Denunciar furts, robatoris i tramitar gestions policials es podrà fer, a partir d’aquest dilluns, al mateix edifici de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Per tant, ja no caldrà desplaçar-se fins la comissaria central del Polígon dels Garrofers. Amb la creació d’aquesta nova oficina d’atenció al ciutadà, el consistori subratlla la seva voluntat de fer una policia més propera a la ciutadania i més eficaç.

Des d’aquesta nova ubicació, la Policia Local de Vilassar de mar oferirà gran part del servei que es presta, actualment, a la comissaria central a excepció dels que necessitin tractament d’unitats especialitzades.

Així, amb la voluntat d’acostar la policia a la ciutadania i fer-la més accessible a veïns i veïnes, des de la nova oficina es podran tramitar denúncies per danys, furts, robatoris a l’interior de vehicles, pèrdua de documentacions o tramitar alguns permisos com ara el de sortida de menors a l’estranger.

Altres gestions també penjaran d’aquesta nova oficina com ara recepció de queixes i tramitació de documentació policial. També es controlarà la seguretat a l’interior a l’Ajuntament, es vigilarà el trànsit rodat a l’illa de vianants i es donarà suport a diferents campanyes de proximitat al centre.

Aquesta oficina de nova creació, restarà oberta de dilluns a divendres de nou del matí a dues del migdia.

Aquesta, però, no és l’única mesura dissenyada per fer la policia local de Vilassar de Mar més propera a la ciutadania. Així, a partir del proper 13 de desembre s’incrementarà la presència policial a les zones comercials, es potenciarà el Botó Vermell, una eina a disposició dels comerciants que emet una alarma silenciosa en cas de robatori, o la implementació de patrulles de paisà, amb cotxe camuflat, per reforçar la seguretat a Vilassar de Mar.

Notícies relacionades

Núria Arasa, escollida cap de llista de Gent per Vilassar de Mar
El vestíbul de l’estació de Renfe acull el 17è desfibril·lador del nostre municipi
L’Aula d’Extensió Universitària proposa una sortida cultural als monestirs de Poblet i Santes Creus
La Biblioteca posa en marxa el servei d’autopréstec