La Policia Local estrena noves instal•lacions al polígon industrial

  •  

La Policia Local de Vilassar de Mar s’ha traslladat a la nova seu, ubicada a la nau de Serveis Municipals del polígon industrial Els Garrofers, a l’avinguda del Progrés, 30. La nova seu presenta una notable millora respecte l’anterior amb espais més amplis i adequats a les necessitats de la plantilla, i ha suposat una inversió de 229.448 €.


La Policia ha deixat les instal•lacions que des de l’any 1991 ocupava al carrer Santa Eulàlia, 38, que han quedat petites i obsoletes, i es trasllada a un emplaçament més gran i millor dotat, a la primera planta de la nau de Serveis Municipals. L’espai, amb prop de 500 m2, compta amb una distribució moderna i funcional per optimitzar i fer més eficaç la tasca del cos policial amb diferents espais: una oficina d’atenció ciutadana, vestuaris per a homes i dones, lavabos, arxius, magatzems, sala de detinguts, un armer, menjador, despatxos independents per a multes, policies de proximitat i denúncies, sala per a caporals, sala de reunions i despatxos independents per a la Unitat de Policia Administrativa i de Seguretat (UPAS), per als sergents i per al cap de la Policia. Alhora, en l’aparcament de la nau de Serveis Municipals, la Policia Local disposarà d’un espai propi per al seu parc mòbil i per a l’emmagatzematge del seu material.

Cal recordar que des del 10 de febrer, la Policia Local de Vilassar de Mar compta amb un punt d’atenció al ciutadà ubicat a l’Ajuntament des del qual es poden tramitar denúncies o sol•licitar documents com ara targetes d’aparcament per a minusvàlids o fer reserves d’estacionament per a obres. D’aquesta manera, des de la Regidoria de Governació de l’Ajuntament de Vilassar de Mar es busca facilitar l’accessibilitat als ciutadans que, per fer aquests tràmits, no hauran de desplaçar-se a les dependències de la Policia Local.

Actualment la Policia Local de Vilassar de Mar compta amb una plantilla de 34 policies (25 agents, 6 caporals, 2 sergents i un sotsinspector), i dos auxiliars administratius, distribuïts en tres torns que cobreixen les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, per donar resposta a totes les demandes ciutadanes.

Leave a Reply