La Policia Local de Vilassar de Mar es dota de la primera unitat mòbil per fer atestats i denúncies

  •  

La Policia Local de Vilassar de Mar ha incorporat a les seves dotacions una nova furgoneta d’informes i suport. El nou vehicle, a més d’agilitar la feina dels agents, permetrà millorar l’atenció als ciutadans ja que aquests podran realitzar in situ tràmits que abans requerien el desplaçament fins a les dependències policials.

A l’interior del nou vehicle hi ha habilitat un espai, amb una petita taula i seients, i a la part del darrere, incorpora un armari amb tots els elements de suport necessaris per dur a terme la seva tasca com ara balises de senyalització i cons. La nova furgoneta també permet realitzar controls d’alcoholèmia i atestats en cas d’accident de trànsit.

El nou vehicle, a més de patrullar pels carrer de Vilassar de Mar, s’ubicarà als llocs que concentrin molta gent com ara el mercat dels dijous, o la platja, durant la temporada de bany.

D’altra banda, en l’aposta per la modernització tecnològica, la Policia Local també s’ha dotat de 7 PDAs, cedides per la Diputació de Barcelona, destinades a optimitzar la gestió de dades i d’informació per part dels agents a peu de carrer que mitjançant aquest aparell poden remetre, de manera immediata, qualsevol incidència o desperfecte que observin a la via pública. 

Leave a Reply