La Policia Local de Vilassar de Mar celebra divendres el dia del seu patró

  •  

policia_30anysservei-1280×768.JPGAquest divendres 26 de setembre la Policia Local de Vilassar de Mar celebra el dia del seu patró, Sant Miquel Arcàngel, amb un acte al Club Nàutic de Vilassar de Mar.

Hi haurà parlaments institucionals, l’entrega de trofeus de les diferents competicions -concurs de tir, campionat de futbol sala i cursa atlètica- organitzades durant aquests dies per la Policia Local amb la participació de diferents policies i Mossos d’Esquadra del Maresme, i el lliurament de distincions per reconeixement d’antiguitat als policies locals de més de 10 i 20 anys de servei continuat al cos local.

A més, es faran felicitacions públiques a diferents policies de Vilassar de Mar per actes rellevants en el servei. També es reconeixerà el treball d’entitats o persones que han col•laborat amb el cos local com són els Voluntaris Nou Vents, per la col•laboració amb actes a la via pública, i el regidor de Governació de l’Ajuntament de Cabrera per la coordinació amb els actes a la platja de la Festa Major de Sant Joan.

A l’acte assistirà l’alcalde, Joaquim Ferrer, el regidor de Governació, Ismael Duran i el cap de la Policia Local, Lluís López. També s’ha convidat a la resta de cossos de seguretat de la comarca.

Leave a Reply