La Música Antiga, protagonista a la Sala Carrau aquest diumenge

Després de la primera sessió dedicada a la Música de les Pel.lícules, aquest diumenge, a partir de les set de la tarda i a la Sala Carrau, la Musica Antiga serà la protagonista de la segona sessió dels Concerts de Cambra de Vilassar de Mar. Les entrades, a un preu de 9 euros, es poden adquirir ja, de manera anticipada, a la Llibreria Índex.

Els músics de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat interpretaran el Concerto Grosso Per a la Nit de Nadal d’Arcangello Corelli, la Sonata per a viola de gamba i clavecí de Karl Friedrich Abel, el Concert per a dues flautes en Sol Major de Johan Joachim Quantz i el Concert per a violoncel i orquestra d Antonio Vivaldi. Mayte Santos i Marc Farré a les flautes, Sara Guri a la viola de gamba i Guillem Gironès al violoncel seran els principals solistes del concert d’aquest diumenge.

Es tracta de fer un homenatge a instruments que van marcar una època com el llaüt al Renaixement o el clavicèmbal al Barroc, però que van passar de moda i van ser substituïts per altres de més moderns com el violoncel o el piano. Recuperar en ple segle XXI el seu so és fer un viatge en el temps: la vibració d’aquests instruments ens transporta a èpoques llunyanes i ens obre les portes a un món sonor que semblava perdut. Així, en el concert d’aquest diumenge a la Sala Carrau, més que els autors, els protagonistes són els instruments que venen directament del túnel del temps: el clavicèmbal i la viola de gamba; delicadament acompanyats per les flautes.

La propera sessió del Cicle de Música de Cambra serà el proper diumenge 13 de gener. En aquella ocasió, es farà un homenatge a la Música Clàssica amb obres de Telemann, Haydn o Mozart.

Notícies relacionades

Recuperar el Pla de Mobilitat del Maresme i avançar en la gestió del litoral seran els eixos de la presidència de Damià del Clot al capdavant del Consell Comarcal del Maresme
La Policia Local deté dos homes acusats d’un presumpte delicte de robatori amb força en interior d’establiment comercial
La Unió Esportiva començarà l’assalt a Tercera Divisió l’1 de setembre rebent l’Hospitalet
Damià del Clot serà escollit, aquest divendres, nou president del Consell Comarcal del Maresme