La II Nit de Comerç tindrà lloc el dissabte 20 de setembre

  •  

disseny nit de comerç3Vilassar Comerç, l’associació de comerciants de Vilassar de Mar, organitza dissabte 20 de setembre la segona edició de la Nit de Comerç, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Després de l’èxit de l’any passat, l’associació té grans expectatives pel que fa a l’assistència de públic. Els comerços seran els protagonistes d’aquesta nit, que començarà a les 8 del vespre i es tancarà a les 12 de la mitjanit. Hi haurà concerts, actuacions per a grans i petits, i molta animació als carrers, que es decoraran especialment per a l’ocasió. El tret de sortida serà l’actuació dels Ssstrèpits a 2/4 de 8 del vespre. Els carrers que seran escenaris d’actuacions es concentraran al centre i nucli antic i són carrer Sant Joan, Sant Josep, Josep Anselm Clavé, Plaça de l’Era, Miquel Borotau, carrer i plaça Picasso, plaça Jeroni Gelpí, carrer Narcís Monturiol i avinguda Montevideo.

 

 

Les actuacions es duran a terme de 8 del vespre a 12 de la mitjanit i seran les de Rumba a la mà, Blue Jeans, Bruno Dj, Els Turrunats, Dj Bep de la Sònika, Alocs and Roll, The Iris Garden, Malavita i Undercovers Band. Per als més menuts hi haurà globoflèxia, maquillatge infantil, pompes gegants i malabars. També hi haurà braus mecànics. Els actes es completaran amb les actuacions de Golden Age (country), Grup de Sevillanes de Vilassar de Mar i l’escola de Dansa “Vine i Balla”.

Cal destacar que molts comerços es desplaçaran de les seves botigues per treballar des de carpes, cosa que farà que encara hi hagi més oferta de l’habitual.