La Federació de Ràdios Locals de Catalunya celebra la seva Junta General a Vilassar de Mar

  •  

Vilassar de Mar acull demà divendres 18 de juny, a partir de les 11 del matí, la Junta General Ordinària de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya al Museu Monjo-Museu Municipal. El regidor de Comunicació i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Laureà Folch, serà l’encarregat d’obrir l’acte i donar la benvinguda als assistents.

A l’ordre del dia de la reunió hi ha diferents punts entre els quals el d’informar a les emissores federades dels nous continguts informatius de programació de suport, l’aprovació de la memòria econòmica i d’activitats del 2009, el pressupost de l’exercici 2010, l’acceptació de nous socis i la renovació de la junta directiva.

Vilassar Ràdio, que enguany compleix 30 anys, forma part de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya des de l’any en què aquesta es va crear, el 1996. La Federació està integrada per un centenar d’emissores de ràdios locals de titularitat municipal i associacions culturals dels Països Catalans i té com a objectiu potenciar la comunicació radiofònica de proximitat. L’assessorament tècnic i jurídic, la formació dels professionals i col•laboradors, i el subministrament de programació de suport són els eixos principals d’actuació de la Federació.

Leave a Reply