La Bressoleta es prepara per la jornada de portes obertes

  •  

Tot i que encara estem al mes d’abril, les escoles ja comencem a pensar en les preinscripcions pel curs vinent. Però abans de res, els centres ofereixen les tradicionals jornades de portes obertes perquè els pares i tutors puguin veure i escollir l’escola on aniran els seus fills. A Vilassar de Mar, la Bressoleta, l’Escola Bressol Municipal, farà la jornada de portes obertes el 21 d’abril a partir de les 18.30h.

Pel que fa al període per a presentar les sol•licituds de preinscripció per al curs 2009-2010 serà entre el 5 i el 15 de maig. Aquestes sol•licituds s’hauran de presentar a l’equipament de l’avinguda Eduard Ferrés número 168, de 17h a 19h. En el moment de presentar la sol•licitud, les famílies hauran d’escollir l’edifici on volen que vagi el seu fill o filla, és a dir, al carrer Sant Joan número 36 o a l’Avinguda Eduard Ferrés número 168 sempre i quan hi hagi places vacants als dos edificis. Una vegada finalitzat el període de presentació de sol•licituds, aquestes es veremaran d’acord amb els criteris generals i complementaris del Departament d’Educació. Aquelles sol•licituds que estiguin empatades s’ordenaran alfabèticament i s’enumeraran de manera correlativa. Les sol•licituds  empatades s’ordenaran a partir d’un número, el sorteig del qual serà públic i es realitzarà el 27 de maig a les 19h al pati de l’edifici de l’Escola Bressol situat a l’Avinguda Eduard Ferrés. Una vegada publicada la relació definitiva s’adjudicaran les places i es confeccionarà la llista d’espera. Cal tenir en compte que el lloc sol•licitat es podrà canviar durant el període de preinscripció però ja no es podrà fer una vegada s’hagi adjudicat la plaça. La publicació de la llista d’alumnes admesos es farà pública el dia 2 de juny i el període de matriculació serà entre el 8 i el 12 de juny.

Pel que fa a les places, de les 197 disponibles enguany n’hi ha 100 de lliures distribuïdes de la següent manera: 32 places per a lactants, 33 per a infants d’1 a 2 anys i 35 places per a infants de 2 a 3 anys.

Leave a Reply