La botifarra d’ou innovadora de Can Pocurull, finalista als premis nacionals

A les portes de dijous gras, que se celebra a tot Catalunya el proper dijous 8 de febrer, la xarcuteria Can Pocurull del carrer de Sant Joan de Vilassar de Mar està, novament, d’enhorabona. S’han proclamat, aquest dimecres mateix, finalistes de la tercera edició del prestigiós Concurs Nacional de Botifarra d’Ou en la categoria d’Innovació. Un jurat de 12 persones, altament qualificades entre els quals destacava la cuinera Ada Parellada es van rendir a la recepta de Can Pocurull.

La Núria Querol Pocurull es mostra “molt satisfeta” i exultant amb el guardó. Una decisió del jurat que s’ha portat amb el més absolut secretisme i que va mantenir l’emoció fins el final. Amb tot, la finalista va ser la seva botifarra d’ou clàssica amb el toc personal de l’establiment de Vilassar de Mar: la carxofa.

Uns premis a la feina ben feta. L’aconseguit aquest dimecres al vespre se suma al que Can Pocurull va obtenir a les fires de Girona optant, en aquell cas, a la Botifarra del Perol Innovadora. Unes distincions que fan que la clientela habitual de l’establiment augmenti amb compradors que venen expressament a Vilassar de Mar per tastar les delícies que proposen a Can Pocurull.

Notícies relacionades

Alícia Rodríguez Luna (PSC) no es presentarà a les eleccions municipals del 26 de maig
Judit Neddermann guanya el premi a millor lletra en català per “No volem més cops”
Avui s’estrena a tot l’estat la pel·lícula “Matar a Dios” produïda pel vilassarenc Norbert Llaràs
Manuela Calero anuncia primàries per decidir el futur polític de la formació Vilassar de Mar Sí que pot/si Puede