La botifarra d’ou innovadora de Can Pocurull, finalista als premis nacionals

A les portes de dijous gras, que se celebra a tot Catalunya el proper dijous 8 de febrer, la xarcuteria Can Pocurull del carrer de Sant Joan de Vilassar de Mar està, novament, d’enhorabona. S’han proclamat, aquest dimecres mateix, finalistes de la tercera edició del prestigiós Concurs Nacional de Botifarra d’Ou en la categoria d’Innovació. Un jurat de 12 persones, altament qualificades entre els quals destacava la cuinera Ada Parellada es van rendir a la recepta de Can Pocurull.

La Núria Querol Pocurull es mostra “molt satisfeta” i exultant amb el guardó. Una decisió del jurat que s’ha portat amb el més absolut secretisme i que va mantenir l’emoció fins el final. Amb tot, la finalista va ser la seva botifarra d’ou clàssica amb el toc personal de l’establiment de Vilassar de Mar: la carxofa.

Uns premis a la feina ben feta. L’aconseguit aquest dimecres al vespre se suma al que Can Pocurull va obtenir a les fires de Girona optant, en aquell cas, a la Botifarra del Perol Innovadora. Unes distincions que fan que la clientela habitual de l’establiment augmenti amb compradors que venen expressament a Vilassar de Mar per tastar les delícies que proposen a Can Pocurull.

Notícies relacionades

Arriba un any més el festival “Vilassar de Mar amb la Marató de TV3”
La cantant vilassarenca Judit Neddermann participa al disc solidari de la Marató de TV3
Diumenge, acte de celebració del centenari de “Els Pastorets” de Vilassar de Mar
Vilassar de Mar es bolca un any més en la Marató de TV3