La Biblioteca acull l’exposició Objectius de Desenvolupament Sostenible

Des d’aquest dijous i fins el 7 de juny la Biblioteca de Vilassar de Mar acull l’exposició Objectius de Desenvolupament Sostenible. Dissenyada per l’Associació per a les Nacions Unides a Catalunya, la mostra presenta 17 objectius a assolir per millorar la vida de les persones, visquin en el lloc del món que visquin.

Els 17 punts, cal subratllar-ho, van ser acordats per tots els líders mundials el setembre de l’any 2015. La Biblioteca de Vilassar de Mar se centra en quatre dels objectius fixats per les Nacions Unides.

  • Garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat i promoure oportunitats d’aprenentatge durant tota la vida per a tothom;
  • Igualtat de gènere: aconseguir la igualtat de gènere a través de l’enfortiment de dones adultes i joves;
  • Incentivar el creixement econòmic sostingut, inclusiu i sostenible, l’ocupació plena i productiva i el treball decent/digne per a tothom;
  • Promoure societats pacífiques i inclusives per al desenvolupament sostenible, facilitar l’accés a la justícia per a tots i crear institucions eficaces, responsables i inclusives a tots els nivells.

Fins el 7 de juny, els alumnes de les diferents escoles de Vilassar de Mar poden gaudir de visites guiades amb narracions de diferents contes vinculats a l’exposició Objectius de Desenvolupament Sostenible i participar en el taller L’impacte ecològic d’internet.

Notícies relacionades

Babord vol escoltar la teva veu, aquest dissabte, al Pérez Sala
Aquest diumenge, presentació de l’alcaldable del PSC, Quico Zamora
L’alcalde presenta una denúncia per la sostracció de la pancarta del balcó de l’Ajuntament
El Sorteig del Dia del Pare de l’ONCE reparteix més de 17 milions a Vilassar de Mar