La Banda del Rayo descarrega, aquest diumenge, a BardeMar

Aquest diumenge, a partir de les 9 de la nit, BardeMar presenta un autèntic plat fort. Serà, sens dubte, un dels millors concerts de la temporada. Aterren Ricardo Marín i la Banda del Rayo que seran a Vilassar de Mar just l’endemà del concert de final de la gira que han fet amb el gran Manolo García i que s’haurà celebrat al Sant Jordi de Barcelona, i que aquest matí ha estat entrevistat al “Parlant de tot“.

Ricardo Marín (guitarra, veu i director musical de la Gira la Geometria del Rayo de Manolo García), explica que a BardeMar es podrà veure un recital de molt nivell. Presentaran el disc en directe i un munt de versions marca de la casa. Una cita, la de Vilassar de Mar, en la qual hi haurà convidats sorpresa. Ricardo Marín ens en desvetlla uns quants: Ivette Nadal, els barcelonins Canal 69 o Marditas Versiones.

Bardemar acollirà una veritable festa després que aquests monstres hagin posat punt i final, aquest dissabte, a la gira al Palau Sant Jordi de Barcelona. Un comiat en el qual s’hauran agrupat dues grans bandes dalt de l’escenari: l’americana i la que lidera Ricardo Marín. Ell, ja tot un veterà, és una bèstia amb anys  de música a les seves esquenes. Amb sis anys ja era dalt de l’escenari. Va néixer entre guitarres, amplis i cables.

Ricardo Marín segueix acumulant quilòmetres musicals. Acaba d’enregistrar, amb Anna Belen, l’especial de la Nit de Nadal per a una de les televisions estatals. Canvi de maleta i proa cap a Bardemar. El preu de les entrades és de 8 euros pels socis de la sala i per aquells que la comprin de manera anticipada tant a la pròpia sala de Vilassar de Mar com a la Llibreria Index, a Eladio Televisió o a la Copisteria. El preu per al públic en general és de 10 euros.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí.

Notícies relacionades

Preservem el Maresme carrega contra les noves tarifes en el transport públic
Humana recull 70 tones de roba usada a Vilassar de Mar i dóna 70 bons d’ajuda social a l’Ajuntament.
Fes un Present regalant el disc de nadales de les germanes Neddermann
Convocada una vaga a Rodalies per aquest dijous