L’11,06% dels vilassarencs estan a l’atur

L’Observatori de desenvolupament local del Consell Comarcal del Maresme ha fet públiques les dades d’atur per municipis durant el mes de novembre. A Vilassar de Mar hi havia 1.100 persones a l’atur, 8 més que a l’octubre i 314 persones més que el mes de novembre de l’any passat, del 2008. Per tant, la taxa d’atur a Vilassar de Mar actualment és de l’11,06%.

Pel que fa a la resta de la comarca, l’atur torna a castigar amb més força el Maresme Nord, on el mes de novembre s’ha concentrat prop del 70% de la gent que no tenia feina. El sector de serveis continua experimentant la davallada més gran i això explica en gran part que Pineda de Mar ja hagi superat el llindar del 20% de desocupats i es mantingui com la població que té la taxa d’atur més alta de la comarca. La segueixen de ben a prop Tordera amb gairebé el 19,5%, Mataró amb el 19% i Malgrat de Mar amb el 18,5%.

 En dades generals, al Maresme hi ha un 15,5% de la població activa de la comarca. Aquest percentatge és superior al que es va registrar a la demarcació de Barcelona i al conjunt de Catalunya, que és de poc més del 14%.

Leave a Reply