L’1 d’agost comença la reforma i ampliació de la Piscina Municipal

  •  

ImatgeVirtualPiscinaVdMSolucionar les deficiències que té la instal•lació des que es va construir i donar més i millor servei a l’usuari. Aquest és l’objectiu de l’actuació que començarà a la Piscina Municipal. La primera fase de les obres comportarà el tancament de l’espai d’aigua, tot i que sí que es podrà accedir a la resta de l’equipament. A la imatge, a l’esquerra, es pot veure l’edifici actual, i a la dreta, l’edifici annex per construir.

Les obres es faran en dues fases, la primera pròpiament de reforma i reparació de l’equipament, i la segona d’ampliació, amb la construcció d’un edifici annex que comunicarà amb l’actual. La primera etapa té una durada d’uns dos mesos, durant els quals se solucionaran les filtracions dels dos vasos d’aigua de la piscina. Per aquest motiu, la zona d’aigües quedarà fora de servei per a l’usuari, que mentre duri aquesta situació gaudirà d’una reducció en la quota. Tots els altres espais esportius, la sala cardiovascular i de fitness així com els vestidors continuaran en funcionament. En aquesta fase també es farà el canvi de paviments de platja de piscina i vestidors, la retirada del fenòlic de l’espai de piscina i la reparació i canvi de vidres del mur cortina.

La segona etapa, que començarà al setembre, inclou la construcció d’un edifici annex, de 600 m2 distribuïts en dues plantes. La planta baixa es dedicarà a wellness amb jacuzzi, sauna, banys de vapor, pediluvis, fonts de gel i sales per a massatges i tractaments corporals. Aquesta planta comunicarà amb la zona d’aigües de la piscina actual. A la planta de dalt es traslladarà la sala cardiovascular i els aparells de fitness que actualment ocupen el hall de la piscina. D’altra banda, es construiran quatre pistes de pàdel a la zona que ara està destinada a solàrium. El nou equipament seguirà comptant amb un espai per prendre el sol a la banda que està a tocar de la carretera d’Argentona.

El cost total de les obres és d’1.652.243 euros, dels quals 1.046.995 són per a l’ampliació i 605.248 per a la reparació. L’Ajuntament, l’empresa concessionària Geafe i l’empresa constructora Contratas y Obras es reparteixen els costos.

Leave a Reply