Judit Neddermann opta a tres premis Enderrock

  •  

Ja fa vuit anys que la vilassarenca Judit Neddermann va començar a treure el cap en la indústria musical, dos treballs editats, molts projectes musicals a les espatlles, premis, i el que és més important, un gran futur.

La Judit va passar de nou per la ràdio, i en el “Parlant de tot” ens va explicar els èxits més recents i el futur més proper que passa pels premis Enderrock i la preparació del que serà el seu tercer treball en solitari.

L’auditori de Girona serà l’escenari de l’entrega dels Enderrock el pròxim 9 de març i la cantant vilassarenca n’opta a recollir-ne tres, millor artista, millor disc de cançó d’autor i millor cançó d’autor. Aquests premis es donen per votació popular, superant una primera fase i posteriorment la també votació popular que concedeix el premi.

Es dóna la circumstància que en la primera fase també optava a premi el grup vilassarenc “Sant Pau Rhumb Band” grup de rumba liderat per Enric Neddermann, pare de la Judit.

La cantant va participar recentment al concert solidari en favor de les persones refugiades, al Palau Sant Jordi amb un canvi de plans inesperat d’última hora. La baixa a l’últim moment de la Sílvia Pérez Cruz, va fer que hagués d’actuar amb Joan Manuel Serrat interpretant “Plany al mar“. Al principi la Judit va dir que no, però al cap de poca estona reconeix que va treure la valentia i va acceptar el repte.

De cara aquest 2017 la Judit també treballa en la confecció d’un nou disc, el que serà el seu tercer, del qual assegura que seguirà en la mateixa línia musical, però que inclourà noves idees, sonarà més world music, nous ritmes amb la introducció de guitarres ètniques. Serà un disc que també parlarà de sentiments, però també ha escrit sobre temes que la preocupen, com el planeta i inclús de la impunitat policial que a vegades surt a la llum.

Intento cada vegada fer millors cançons, parlo de com em sento, però també parlaré de temes més generals, en algunes cançons m’he posat més punky. Judit Neddermann, cantant

Seguirà també amb el projecte amb “The Gramophone Allstars“, banda amb la qual va actuar a la darrera edició de La Marató de TV3, i amb la que el juliol gravarà un nou disc que veurà la llum al setembre i que començarà la gira, que espera que duri un parell d’anys.

També forma part de Quartet Brossa amb el que han començat un projecte que barreja temes de Schubert i música moderna i que s’anomena “Amors d’estiu“.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí.

Molta sort Judit!