Jordi Salayet, de Vilassar de Mar a Noruega

Jordi Salayet ha estat el protagonista d’una nova sessió de la secció Vilassarencs a l’Estranger de Vilassar Ràdio. Aquest català va deixar Vilassar de Mar fa 10 anys per encetar una nova aventura personal i professional a Noruega. Vilassarencs a l’Estranger és una proposta de l’emissora municipal que estàs escoltant per apropar-nos a les experiències d’aquells veïns i veïnes de casa nostra que, per alguna circumstància, han marxat fora.

Ja hem viatjat a Londres, a Holanda i a Malàisia i ara toca Noruega de la mà d’en Jordi Salayet. Concretament, a la ciutat de Halden. El 2008 que va deixar Vilassar de Mar. El motiu, l’amor. De moment, no es planteja tornar. Enamorat de la seva xicota, del país i de la natura. A més, en Salayet assegura que a Noruega s’hi viu molt bé.

Coneixem Halden. Un poblet com Vilassar de Mar pel que fa als habitants, però amb molta més extensió. El dia a dia d’en Jordi. Treballar i molt temps lliure per conciliar amb els teus. I, és clar, se sopa ben d’hora ben d’hora i molta vida familiar sobretot a l’hivern. A dos quarts de sis del vespre ja s’entaulen. Ara bé, els horaris no són un problema per en Salayet. El més complicat és la maca de llum a l’hivern. En canvi, el fred se suporta millor. Si hi ha bona roba, com diuen els escandinaus, no hi ha mal temps. Un bon passatemps és la música. Té un petit estudi a casa seva, somia en ser productor musical i ja ha publicat quatre temes electrònics. Si el vols buscar per internet, el seu nom artístic és Blonde Koala. El Koala ros.

I és que ho porta a la sang. En Jordi Salayet és fill de la Conxita Romaguera, mítica professora de música de Vilassar de Mar. Està ben informat del que passa a casa nostra. Escolta emissores catalanes i viu amb passió la situació a Catalunya. Com ho reben els noruecs? des de l’1 d’octubre, més presència mediàtica.

En Jordi Salayet ha trobat el seu espai a Noruega. Amb la seva companya, la Marianne i amb les seus dues filles. Les seves princeses vikingues, com diu ell.

Si voleu escoltar l’entrevista sencera cliqueu aquí.

 

Notícies relacionades

Arriba un any més el festival “Vilassar de Mar amb la Marató de TV3”
La cantant vilassarenca Judit Neddermann participa al disc solidari de la Marató de TV3
Diumenge, acte de celebració del centenari de “Els Pastorets” de Vilassar de Mar
Vilassar de Mar es bolca un any més en la Marató de TV3