Joaquim Ferrer, nou secretari d’empresa  i competitivitat

Joaquim Ferrer Tamayo va ser nomenat ahir dijous 7 de juny secretari d’empresa i competitivitat del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, en substitució de Joan Aregio. Les funcions del càrrec són coordinació, seguiment i planificació de les unitats adscrites a aquesta àrea i que formen part del món de l’empresa i de la competitivitat, relacionades amb el turisme, comerç, industria i energia.

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona,va treballar, en diverses etapes de la seva trajectòria professional, a la Borsa de Barcelona, a una auditoria i a la Cambra de Comerç, impartint classes d’economia. Militant de Convergència Democràtica de Catalunya des de 1992, va ser regidor al consistori de Vilassar de Mar des de 1995 a 2007, i des de 2007 al 2015 va ser alcalde de Vilassar de Mar. Des de 2015 és regidor del Grup Municipal Demòcrata a l’Ajuntament de la nostra localitat.  Al 2015 va ser nomenat secretari de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals del Departament de Governació de la Generalitat.

Ferrer ha explicat a Vilassar Ràdio que encara aquesta nova etapa amb molta il·lusió i ha destacat que “és un repte molt important, perquè és un departament amb molta dimensió”

Notícies relacionades

Resum del primer Ple de l’any de l’Ajuntament
Mediterrània, al Museu Monjo per denunciar el drama dels migrants
La Plataforma Cinema VdM-Ateneu projecta un drama social per aquest diumenge
Aquest dissabte, Tres Tombs