Ja es pot consultar per Internet el cens de comerços i d’indústries de Vilassar de Mar

  •  

Vilassar de Mar ja disposa d’un cens actualitzat dels comerços i indústries que hi ha al municipi. El cens es pot consultar al web www.vilassardemar.cat a través d’un mòdul de geolocalització que indica el tipus d’activitat que realitza cada comerç i la seva ubicació dins del plànol municipal. Vilassar de Mar compta amb 496 botigues al nucli urbà i 75 empreses actives al polígon industrial.

El cens ha estat impulsat per la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vilassar de Mar amb l’objectiu de disposar d’una radiografia del comerç i indústria del poble amb dades actualitzades sobre els locals comercials que hi ha al nucli urbà i també a la zona del polígon industrial els Garrofers, conèixer les activitats que s’hi duen a terme i la seva ubicació.

Es tracta d’una eina molt útil tant per a l’Ajuntament com per al propi sector: d’una banda, el cens permet a l’Ajuntament determinar el volum comercial de Vilassar de Mar i detectar les seves necessitats i mancances; i de l’altra, una persona o empresa que desitgi obrir un negoci al municipi té la possibilitat de saber de forma prèvia quin tipus d’activitats ja hi ha implantades i a on, els locals buits que hi ha disponibles i si estan en lloger o venda. 

El mòdul, amb la col•laboració de la Regidoria de Comunicació, es pot consultar al web municipal i directament a través del següent enllaç: http://eixos.planol.info/?lang=cat&lon=266318.54979415&lat=5087118.3200695&zoom=16&basemap=ghybrid&clouds=8,42&pies=&overlays=comerc.

Leave a Reply