Intercanvi cultural amb Daimiel

  •  

Una delegació de vilassarencs, formada per una cinquantena llarga de components de la Coral Englantina, una desena de persones que han participat en els darrers anys en la confecció de catifes de flors al nostre poble pel Corpus, i una representació institucional de l’Ajuntament de la nostra població formada per l’alcalde Joaquim Ferrer i el primer tinent d’alcalde Joan Roca, viatjarà a finals d’aquesta setmana a Daimiel per tal de participar en un nou intercanvi cultural amb aquesta població castellano-manxega, agermanada amb Vilassar de Mar.

En el trancurs d’aquest intercanvi cultural, que es realitza durant la festa major de la ciutat, la Coral Englantina actuarà a la trobada de corals que tindrà lloc divendres 29.

Segons el president de l’Associació de Daimielenys de Vilassar de Mar i Comarca, Tobías Díaz, aproximadament uns 400 daimelenys que resideixen a Vilassar de Mar estan passant des de fa ja algunes setmanes les seves vacances estivals a aquella població. Cal recordar que aquesta associació participarà a la desfilada de les festes, la nit del 31 d’agost, tal com està fent des de fa 3 anys, amb una carrossa.

El grup de vilassarencs amb experiència en la confecció de catifes de flors participarà a les festes realitzant catifes amb serradures.

L’Ajuntament de Vilassar de Mar hi aportarà les flors que decoraran la imatge de la Virgen de las Cruces, patrona de Daimiel.

Leave a Reply