Inici de les obres per refer el mur de contenció del carrer Volta dels Garrofers

El dimarts 22 de maig està previst l’inici de les obres per refer el mur de contenció del carrer Volta dels Garrofers i d’arranjament de la urbanització malmesa arran dels aiguats del 12 d’octubre de 2016.

Amb l’actuació es repararà el mur de 60 metres de longitud que separava el carrer d’una finca privada, a la qual la caiguda del mur també li va causar desperfectes. A més, es construiran dos passos elevats, un al Camí del Mig, entre la rodona del final de l’avinguda del Progrés i la deixalleria, i l’altre a l’avinguda del Progrés, davant l’aparcament situat al costat de la benzinera Dani, i es renovarà part de l’asfaltat de l’avinguda del Progrés.

L’obra s’ha adjudicat a l’empresa Vialitat i Serveis SLU per un import de 307.232 € (IVA inclòs) i està subvencionada per la Diputació de Barcelona. El termini d’execució inicial previst és de 4 mesos. Durant aquest període de temps, el carrer estarà tallat al trànsit i no es podrà aparcar ni utilitzar l’entrada i sortida de vehicles.

Notícies relacionades

Dijous 18 d’octubre, sessió plenària ordinària
Primera Travessa Solidària a Vilassar de Mar en favor de la Fundació Vicente Ferrer
Laura Martínez es presentarà a les municipals del 26-M amb la marca Junts x Vilassar i “la voluntat de canviar la cara al poble”
L’Espai Família segueix oferint estratègies per acompanyar el creixement de fills i filles