Inauguració de la nova plaça Vicenç Casanovas i l’aparcament subterrani

  •  

Aquest dissabte 19 de juny es farà l’acte d’inauguració de la remodelació de la plaça Vicenç Casanovas, una plaça situada al nucli antic que s’ha reformat de dalt a baix i que en la superfície compta amb nous jocs infantils, un nou enjardinament i lavabos públics. Sota la plaça s’ha construït un aparcament amb 213 places distribuïdes en tres plantes.

L’acte, que començarà a les 7 de la tarda, comptarà amb el parlament inaugural de l’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer. A continuació, hi haurà una xocolatada gratuïta per a tothom i es farà una visita a l’aparcament, on amb motiu de la inauguració, durant la tarda, es podrà aparcar de forma gratuïta.

La nova plaça Vicenç Casanovas compta amb 3.300 m2. A la urbanització de la superfície destaca la zona d’esbarjo per als infants, les noves zones enjardinades, el nou mobiliari urbà i la instal•lació d’uns lavabos públics. Al soterrani s’ha construït un aparcament que es va posar en funcionament a finals del mes d’abril i que té com a objectiu donar solució als problemes d’aparcament del nucli antic. L’aparcament consta de 213 places, distribuïdes en tres plantes, una de rotació (la planta -1) i les altres dues (planta -2 i -3) de concessió administrativa durant un període de 50 anys.

Leave a Reply