I Premi Blogs del Maresme

  •  

premi-blocs-maresme-1.jpgAmb l’objectiu de celebrar el seu segon aniversari, el portal informatiu d’Internet Diari Maresme organitza el “I Premi Blocs del Maresme”, on els lectors podran escollir el millors webblogs de la comarca dividits en quatre categories. Tothom qui vulgui participar, si encara no està registrat en el llistat de la secció de blocs , ho podrà fer enviant la seva adreça web.

Hi haurà quatre premis repartits en les mateixes categories que té el diari: Societat, Política, Cultura i Esports. De cada categoria, hi haurà cinc finalistes escollits per membres de Diari Maresme i un jurat creat expressament per aquesta convocatòria.
El termini per a registrar-se a la llista de la secció de blocs finalitza el 10 de setembre. Cal enviar el nom del bloc, del creador i l’adreça a redaccio@diarimaresme.com
Tothom que ho vulgui, una vegada registrat com a usuari, podrà, entre l’11 de setembre i l’1 d’octubre, votar un bloc de cada categoria. Prèviament, Diari Maresme n’haurà seleccionat cinc. El que obtingui més vots, de cada secció, tindrà un premi de reconeixement que s’entregarà en un acte públic el proper mes d’octubre, a Pineda de Mar

Albert Lladó, director de Diari Maresme, ha realitzat un balanç positiu dels dos anys de funcionament d’aquest portal informatiu i ha destacat que al mes reben aproximadament unes 20.000 visites.

Leave a Reply