I Concurs de Fotografia Digital “Les meves vacances al Maresme”

  •  

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha organitzat el I Concurs de Fotografia Digital “Les meves vacances al Maresme”. Per a participar, cal tenir més de 18 anys; pel que fa a la temàtica, s’admetran fotos de turisme cultural, familiar, rural, actiu, gastronòmic, de sol i platja i de relax.

Les fotografies –només una per participant- han de ser enviades al Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme mitjançant el formulari que es troba al seu web www.costadebarcelonamaresme.cat.  Les imatges han de ser digitals, i d´un tamany màxim de 800×600. S’haurà d’ especificar de quin indret es tracta i el nom de la fotografia. El Consorci es reserva el dret a descartar fotografies que no segueixin les normes del concurs, o que no siguin adients. No s´acceptaran fotomuntatges. La data límit d´enviament de les imatges és dimarts 30 de setembre de 2008. Les imatges quedaran exposades a la galeria d´imatges del concurs. El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme podrà utilitzar les fotografies rebudes, per tal de ser utilitzades a les publicacions, al seu web, promocions, etc. en cas de trobar-les adients.
Pel que fa als premis, el primer serà un cap de setmana en un hotel de la part alta del Maresme per a dues persones; el segon, un circuit termal a l’ Hotel Colon de Caldes d´Estrac i el tercer premi,  una passejada guiada per les vinyes i tast de vi per a dues persones a Mannors & Cellars, a Alella. Hi haurà vuit accèssits. Un cop elegits els guanyadors, es publicaran els noms amb les fotografies corresponents, i el Consorci es posarà en contacte amb ells per tal de fer el lliurament dels premis. En cap cas es podrà canviar per l’import en metàl.lic.
Dijous 23 d’octubre de 2008 es farà públic el veredicte. Per a qualsevol dubte, cal posar-se en contacte amb el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme (93 741 11 61/ costadebarcelonamaresme@ccmaresme.cat)

Leave a Reply