Google Street View arriba a Vilassar de Mar

  •  

El portal local Vilaweb de Vilassar de Mar ha informat que Google Sreet View ha arribat a la nostra població. Street View permet de veure, amb Google Maps, fotografies en 360 graus dels carrers de Vilassar de Mar, i moure-s’hi. Així, doncs, podem cercar un carrer sobre el mapa, i veure l’aspecte que tenen edificis i botigues. Les imatges, agafades durant la Festa Major de 2008, no comprenen tot el municipi


El servei es va llançar l’any 2007 als EUA, es va estendre a Austràlia i al Japó i ara s’implanta a Europa. Primer van ser deu ciutats, entre les quals Barcelona i alguns municipis de l’àrea metropolitana, com Montgat o Tiana. Ahir es va extendre a d’altres ciutats, com Vilassar de Mar.

Per aterrar a Europa, Google ha hagut de difuminar les cares dels vianants i de les matrícules dels vehicles, per adaptar-se a la legislació sobre el dret de la intimitat. Des de la mateixa aplicació, a més, es poden indicar a Google fotografies de Street View no adequades. I és que els cotxes de Google encarregats de fotografiar els carrers de desenes de ciutats han captat, fins ara, moltíssimes curiositats.
L’aplicació no permet encara passejar per la zona costera de la N-II ni pel nucli antic de la població.

Leave a Reply