Formació en consum dels infants a través dels mitjans de comunicació

  •  

Conèixer els mitjans de comunicació municipals mentre es formen en consum responsable. Amb aquesta premissa neix un nou projecte educatiu impulsat per la regidoria de Consum, a través de l’OMIC de Vilassar de Mar, i que compta amb la col•laboració de Vilassar Ràdio, adreçat a l’alumnat de 5è de primària i que en aquesta primera fase començarà amb l’escola Vaixell Burriac.

El primer dijous de cada mes, a les 10 h, el magazine matinal de Vilassar Ràdio, “Parlant de tot“, presentat i dirigit per Jaume Cabot, dedica 30 minuts a parlar de consum amb l’assessor de l’OMIC de Vilassar de Mar, Oriol Contreras. Amb aquest nou projecte anomenat “Formació en consum dels infants a través dels mitjans de comunicació”, en els 10 minuts darrers del programa serà l’alumnat el qui prengui el protagonisme de les ones per transmetre les idees, propostes i actuacions en consum responsable que prèviament hauran treballat a classe a través d’unes fitxes. En total es realitzaran quatre sessions: el 9 de febrer, el 2 de març, el 6 d’abril i el 5 de maig. A més, durant la visita a l’emissora, l’alumnat podrà conèixer in situ el funcionament de la ràdio local.

Aquest nou projecte s’afegeix a la resta d’activitats que des de la regidoria de Consum s’adrecen a les escoles perquè els infants, des de petits, prenguin consciència de tot allò relacionat amb el consum, des dels seus drets fins als seus deures.