Fins el 7 de setembre, inscripció a les activitats formatives de la gent gran

Des d’aquest dilluns 3 fins al divendres 7 de setembre es realitza la inscripció a les activitats formatives organitzades per la Regidoria de la Gent Gran de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Aquest any s’ofereix com a novetat el taller “Aprèn el funcionament bàsic del teu smartphone” i es repeteix el curs d’anglès, degut al gran interès que va despertar l’anterior curs.

Les altres activitats són: primer nivell del taller de la memòria, aula de manteniment de la memòria, curs d’internet, caminem marxa nòrdica, txi-kung, gimnàstica en sec, piscina, ball country, taller de coordinació i activació muscular, mandales, relaxació i meditació, ganxet i mitja, això serà cosir i cantar, modern line dance, decorem el nadal i decoració nadalenca amb patchwork.

Les sol·licituds d’inscripció s’han de lliurar al Departament de Serveis Socials, ubicat al carrer Santa Eulàlia, 40, en el següent horari: de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 de la tarda, i el dilluns i dimecres de 2/4 de 5 de la tarda a 7 del vespre. Un cop finalitzat aquest període no s’admetran més sol·licituds.

El llistat d’activitats que aniran a sorteig per tenir més demanda que places disponibles es donaran a conèixer a partir del divendres 14 de setembre en el mateix departament de Serveis Socials. El llistat s’hi podrà consultar el mateix dia de 9 del matí a 2 de la tarda i els dilluns i dimecres següents des de les 4 de la tarda fins a les 7 del vespre.El dimarts 18 de setembre es realitzarà a les 10 del matí el sorteig de les activitats amb més demanda que places existents al mateix departament de Serveis Socials, on, a partir del dijous 20, es podran consultar els llistats de persones amb plaça assignada per a cada activitat, així com l’ordre de llista d’espera i la data d’inici corresponent. No es donarà informació dels llistats per telèfon.

Notícies relacionades

Preservem el Maresme carrega contra les noves tarifes en el transport públic
Humana recull 70 tones de roba usada a Vilassar de Mar i dóna 70 bons d’ajuda social a l’Ajuntament.
Fes un Present regalant el disc de nadales de les germanes Neddermann
Convocada una vaga a Rodalies per aquest dijous