•  

cartellfestamajorjpg-1.JPGLa Festa Major de Sant Joan arriba carregada de propostes. Del 20 al 25 de juny hi ha preparades més de setanta activitats lúdiques per celebrar la festivitat de Sant Joan Baptista, patró de Vilassar de Mar. Enguany el pregó anirà a càrrec d’Espartac Peran, presentador de TV3 i un dels plats forts serà el concert d’Hombres G.

Com a principals novetats, la regidoria de Cultura i la Comissió de Festes han fet un esforç de coordinació per aconseguir que els actes quedessin enllaçats, amb el mínim de temps morts entre ells, han fet una oferta capaç d’englobar a tothom amb un esforç suplementari per arribar a infants i joves, i al costat dels actes tradicionals i de les propostes de les entitats se’n proposen dues de gran envergadura, gràcies al treball dut a terme per la regidoria de Joventut, com són el Summer Festival a la platja i el concert d’Hombres G al camp de futbol de sorra, actes possibles amb la col·laboració de la iniciativa privada. També destaquen els focs d’artifici que posaran el punt i final a la Festa i que enguany seran més espectaculars que mai.

El programa dels actes, que s’està repartint des de dilluns a totes les cases i es pot consultar en pdf al web municipal: www.vilassardemar.cat.

Una de les grans novetats d’enguany serà la nit de divendres 20, a partir de les 22 hores, a la platja de Palomares, del Summer Festival, una festa dedicada a la gent jove del poble amb un format al·lucinant: discoteca a l’aire lliure amb els DJ del She David Oleart i Albert Neve, amb el DJ convidat Taito Tikaro i el vocalista Clarence, il•luminació espectacular, festa d’escuma seca, castell de focs, futbolí humà, jocs de platja, globus aerostàtic i moltes sorpreses més…
 
L’entrada serà gratuïta per a les persones majors de 16 anys empadronades a Vilassar de Mar. Aquesta entrada, personal i intransferible, es podrà aconseguir a les dependències de la Regidoria de Joventut (Santa Eulàlia, 40), presentant el DNI els dies 9, 10, 11, 12, 16, 17, 18 i 19 de juny, en horari de 16.30 a 19 h. No serà permesa l’entrada a menors de 16 anys. Les persones no acreditades o de fora del poble podran aconseguir l’entrada a través del Servicaixa o a taquilla, al preu de 20 € amb consumició.

Leave a Reply