“Vilassar de Mar nevat” del 6 al 28 de setembre, a la Bibioteca Ernest Lluch

A Vilassar de Mar tenim un clima excepcional i mediterrani, però també hi ha nevat al llarg de la història. Si vols veure imatges del nostre municipi ben enfarinat, del 6 al 28 de setembre pots visitar, a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch l’exposició “Vilassar de Mar nevat”.

L’Arxiu Municipal Damià Bas i Macià, i el seu voluntariat, han fet una feina de recerca impressionant, gràcies a la qual podrem contemplar 44 fotografies, la majoria de les quals són en blanc i negre, de les nevades que van caure a Vilassar de Mar els anys 1920, 1962, 1981, 1983, 1985 i 1990.

Tots són documents trobats en diferents fons a partir de les donacions que ha anat rebent l’Arxiu Municipal. La mostra es nodreix de les imatges: dels germans Barba i Viu, de la família Cortés Blanch, de la família Pruneda, de Joan Ramon Castells, de Jaume Masuet Roura, de Joan Aldrufeu Casas, de les famílies Trias Punsola i del Clot Trias, d’en Sep Labarta, i de les famílies Sust i Jové Roca. La mostra està organitzada per l’Arxiu Municipal Damià Bas i Macià.

Notícies relacionades

Tot a punt per a la 21º edició de la Setmana de la Gent Gran
Vilassar de Mar acollirà la 49ena Trobada de Pessebristes de Catalunya i Balears
Travessia solidària Vilassar de Mar, a benefici de la Fundació Vicente Ferrer
A l’octubre, torna el cicle de concerts de cambra