Èxit en la Marató de donació de sang de Vilassar de Mar

  •  

353 donacions, de les quals 309 efectives i 44 oferiments, és el resultat de la primera marató de sang que va tenir lloc a Vilassar de Mar el dissabte 20 de febrer. L’escenari, el CEIP Pérez Sala, va aplegar unes 2.000 persones al llarg de les 12 hores ininterrompudes de la marató que va comptar amb nombroses activitats, gràcies a la col•laboració de diferents entitats i associacions de Vilassar de Mar, i la presència de personalitats del món del teatre, la música i la comunicació.

La xifra aconseguida quintuplica la mitjana de donacions que s’aconsegueixen en les campanyes d’un dia que es fan al municipi i que giren entorn les 60 donacions.  La previsió que feia el Banc de Sang per a aquesta marató, al voltant de les 200, s’ha superat amb escreix gràcies a la solidaritat demostrada per tots els donants. Del total de donacions, 68 corresponien a persones que donaven sang per primera vegada.

L’acte va comptar amb la presència d’autoritats municipals entre les quals l’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, i la Regidora de Sanitat, Roser Vallès, i diferents personalitats relacionades amb el teatre, la música i la comunicació: Carme Contreras, (actriu), Joan Domínguez (actor), Joan Pera (actor), Natxo Tarrés (cantant Gossos), Roger Reyes (cantant La Principal de la Bisbal), David Oleart (Dj), Xesco Tàpies (periodista) i l’àvia Remei (cuinera mediàtica), que juntament amb representants dels AMPES de les escoles de Vilassar de Mar van ajudar a actualitzar el marcador de donacions.

Leave a Reply