Èxit de participació d’AGAV a la primera fase de la Copa Catalana de Gimnàstica

  •  

Aquest passat cap de setmana es va celebrar a Hostalets de Balenyà la primera fase de la Copa Catalana de Gimnàstica, on va participar Gimnàstica Artística de Vilassar de Mar (AGAV). Van iniciar la competició les gimnastes vilassarenques Laia Requena, Julia Galan i Queralt Planet,que van realitzar uns molts bons exercicis, superant-se i treient elements nous de gran dificultat, van conseguir l’or al millor equip de la seva categoria. La gimnasta Laia Requena va quedar bronze en individual. Seguidament van competir la Maia, Martina i Alexia, que van obtenir la medalla de plata per equips i, tot i alguns errors, van fer una molt bona competició. Cap al migdia va tocar el torn de les grans de l’equip, la Paola Garcia i la Laia Rabassa. Tot i algunes lesions i molèsties, van saber defensar amb èxit els seus exercicis fins al final, realitzant les dues una bona actuació.

Després va ser el torn per a les mes petites de l’equip i les que s’inicien en el món de la competició: Lucia, Clara, Aran, Laia, Ana i Carla amb només 6 anys, les quals van realitzar una competició brillant. Més tard van competir la Noa Gordillo i Adriana Perez de León, que tot i ser petites d’edat, estan en un nivell molt alt i van fer molt bona actuació i van mostrar el significat de lluita i superació. Les gimnastes Maia i Sofia en la categoria de nivell 2 van realitzar uns molts bons exercicis , tot i alguns desequilibris i errors. I per finalitzar el llarg dia de competició, van actuar les gimnastes de l’equip de nivell 4, amb Natalia Subirós, Lucia garcía i Noa Maña, les quals van fer uns bons exercicis superant adversitats obtenint una segona posició per equips.

També cal destacar que les gimnastes Ona Campdepedros i Berta Garcia-Conde de Base 7, van estrenar nivell I categoria. Tot i haver-hi alguns errors, van defensat molt bé cada aparell. Pel que fa a Base 8, la Marta Vidal, la Laia Casta I l’Esther Guillén, van tancar la primera fase, fent un molt bon paper. Des de Gimnàstica Artística de Vilassar de Mar estan molt satisfets de l’actuació de totes les gimnastes en aquesta primera fase.

  • 4
    Shares