Èxit de l’AGAV al Promogym de Gimnàstica Artística

  •  

Nou gimnastes de l’Associació Gimnàstica Artística de Vilassar de Mar han participat aquest passat cap de setmana a la final de Promogym de Gimnàstica Artística,  celebrada a Terrassa, organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica. Per equips en la categoria Promogym 1A l’ AGAV A (Lucía Calle, Sandra Fernández, Yasmin Belart)i l’ AGAV B (Claudia Gràcia, Blanca Pérez, Laia Rabassa i Marta Magrans) s’ han classificat en primera i tercera posició, respectivament.

En classificació individual, Sandra Fernández ha aconseguit la tercera posició;  en la categoria Promogym 1B Lídia Rectoret ha aconseguit la segona posició individualment.

Per aparells, els podiums han comptabilitzat un total de sis medalles aconseguides per Sandra Fernández (1º barra d’ equilibris, 3º terra, 2º salt de poltre), Marta Magrans ( 3º paralel.les), Laia Rabassa ( 1º salt de poltre) i Lídia Rectoret(2º barra d’ equilibri).
 
A més, cal destacar la gran actuació de Mireia Angerri,  que es classifica a la final de paralel.les de promogym 4 i va aconseguir la vuitena posició.

Leave a Reply