Èxit de donació de sang a Vilassar de mar

logo_portada-1.gifEl passat divendres a la tarda i dissabte durant tot el dia, el banc de sang i teixits va tornar a Vilassar de mar per realitzar la campanya de recollida de sang del mes de setembre. Una vegada més el nostre poble va demostrar la seva solidaritat en aquest sentit, ja que ens els dos dies que van estar amb nosaltres varen ser més de 100 persones les que van passar pel bus d’extraccions de sang.

 

Concretament divendres varen passar 51 persones dels quals 6 eren nous donants, només 5 persones no varen poguer donar sang. El dissabte varen ser 60 donants, 4 d’ells nous donants i 7 no varen poder donar. Tal i com ha explicat la promotora del banc de sang a la zona del maresme Sílvia Delgado, el balanç és doncs força positiu, així com la presència de nous donants.
La mateixa Delgado ha comentat que Vilassar de Mar és una de les poblacions que té l’índex de donació més alt si la comparem, amb d’altre poblacions similars de la comarca. El banc de sang tornarà a Vilassar de mar el mes de novembre.

Leave a Reply