Estem perdent els papers!!!!

Dimarts de 20.00 a 21.00h

papers2008.jpgDiumenge de 12.30 a 13.30h. en redifusió

Tretzena temporada, amb un programa on cada setmana intentem parlar, desgranar, remenar, desmembrar (bonica paraula) l’actualitat!!!!. Repetim els mateixos, (un any més no hem trobat res millor!!!!) en Jaume apoltronat al micròfon i en Francesc repeteix a les vies de so!!!! Confiem en què després de tretze anys ja n’hagi après, en Jacobo des de Madrid ens continuarà explicant les seves històries, com sempre parlant molt i no dient res, el tiet Ferran continuarà subvencionant una telenovel·la i amb diferents seccions al llarg de la temporada,  i moltes coses més!!!!. Per cert tot homes… segona temporada sense cap dona que ens vingui a donar un cop de mà i de pas posar seny al programa!!!! Alguna voluntària????

CALAMARMAN

11dscf2975.JPGLa primera temporada “The Calamarman” va ser una radio novel·la, en la segona temporada va ser una ràdio novel·la que també teníeu a la vostra disposició en còmic!!!!, la tercera temporada vam tenir ni més ni menys que la ràdio novel·la que podíeu seguir simultàniament amb còmic a través del web calamarman.blogspot.com!!!!, i aquesta temporada us tornem a oferir la primera temporada “The Calamarman I, el muntatge del director” per primera vegada, remasteritzada digitalment i en dolby sorround!!!! (o alguna cosa semblant), et perdràs la ràdionovel·lawebludicofestiva??

logo-radio.jpgPodeu enviar els vostres comentaris, fotografies i vídeos al nostre grup del facebook, uneix-te! acceptem a gairebé tothom!!!!

Aquest Logo està caducat…. 

                                              però a nosaltres ens agrada!!!!

Estem perdent els papers – Vídeo 02dscf2960.JPG

tiet.jpg La temporada passada el tiet Ferran va descubrir Internet  i el resultat ha estat el blog del tiet! No hi ha paraules… només cal mirar!!!
http://eltietferran.blogspot.com/

La papers-mòbil!!!!   reeeeeeeciclautooooooooo!!!!

   mobil.jpg


rei-w.jpg Resum de la transmissió de la Cavalcada reial 2009 (Vídeo) a Vilassar de Mar, portada a terme per l’equip de l’Estem perdent els papers

Leave a Reply