Esquincen el cartell contra l’avortament

  •  

A l’entrada de Vilassar de Mar per la carretera d’Argentona, s’havia instal•lat un dels cartells de la campanya publicitària endagada per la Conferència Episcopal Espanyola però aquests dies ha aparegut esquinçat. El lema d’aquests cartells és “Protegeix la meva vida” i hi apareix un nen petit, un linx (animal que està en perill d’extinció) i les imatges de la formació del fetus. Tot per demostrar la contrarietat de l’avortament per part de l’Església. Encara que aquest cartell no l’ha col•locat la Parròquia de Vilassar de Mar, el mossèn Manel Pérez ha rebutjat aquesta bretolada: “L’Església no ha de condemnar sinó constatar però em sembla que aquestes actuacions són dictatorials i intransigents”.

 Manel Pérez ha dit que aquesta campanya publicitària està basada “en un dret de la Constitució Espanyola, el dret a la vida”. “La societat ha de tenir clar aquest dret fonamental de la vida, des del moment de la seva concepció, com anuncien els metges”, ha afegit Mossèn Manel Pérez.

Vilassar de Mar, igual que la majoria de Parròquies, va rebre dos cartells d’aquesta campanya publicitària. En aquest cas, es van instal•lar a la mateixa Església. A més,el dia 25 de març, en motiu de la jornada per la vida, també es va celebrar una eucaristia. Tot, segons el Mossèn Manel Pérez, amb l’objectiu de rebutjar l’avortament: “Espero que la rebuda dels vilassarencs sigui postar per la vida, defensar la vida, des del moment de la concepció”.

La campanya antiavortista ha estat visible en un total de 1.300 tanques publicitàries de 37 ciutats de l’Estat espanyol, i s’han enviat 30 mil cartells a parròquies i centres catòlics. També s’han distribuït 8 milions de fullets a les diverses diòcesis.

Leave a Reply