Els vilassarencs Xesc Cabot i Norbert Llaràs preparen una pel·lícula sobre les persones sense sostre

  •  

Els vilassarencs Xesc Cabot i Norbert Llaràs estan preparant un nou projecte cinematogràfic. Es tracta d’un llargmetratge que té l’objectiu de conscienciar sobre la problemàtica que pateixen les persones que viuen al carrer. Sense sostre és, precisament, el nom del film.
Cabot, que en serà el director i Llaràs el productor, van fer fa temps un documental a València sobre la vida i la trajectòria de Parker Bustamante, un músic de gran categoria que va acabar sense casa.
A“ Sense Sostre”, hi participarà l’actor Boris Ruiz, que dóna vida al protagonista, i les actrius Geraldine Chaplin i Oona Chaplin, que seran mare i filla també en la ficció, en representació de Charles Chaplin, Charlot, al que ha definit com ”el sense sostre més gran que ha donat la història del cinema”. La resta del repartiment no estarà format per actors professionals, sinó per persones que viuen la problemàtica de dormir al carrer.
Cabot i Llaràs, que compten amb la col•laboració de la Fundació Arrels, van explicar a l’espai “Parlant de tot” que recorren al micromecenatge per tal d’aconseguir diners per poder culminar aquest somni, a través del web sensesostre.cat,. L’aportació mínima és de cinc euros i com a tot micromecenatge hi ha recompenses per als mecenes més generosos. Els diners que es recullin durant la campanya serviran per llogar càmeres de cinema digital. A banda, tots dos estan inmersos en diferents projectes teatrals, cinematogràfics i televisius.