Els vilassarencs poden proposar noms per a nou espais públics del poble

  •  

Els vilassarencs poden proposar noms per a nou espais públics del poble
El Ple del 16 de juliol va aprovar, per unanimitat de tots els grups municipals, obrir l’expedient per posar nom a nou espais públics del poble -un procés que a Vilassar de Mar es fa seguint el reglament d’honors, reconeixements i distincions aprovat el 2006-, i alhora obrir un període de participació ciutadana per tal que els veïns i veïnes puguin presentar els seus suggeriments al respecte.

Els vilassarencs i vilassarenques que vulguin participar-hi ho poden fer durant el mes d’agost i setembre a través d’instància o del correu electrònic de l’Ajuntament: ajuntament@vilassardemar.cat. Des de l’Ajuntament també es consultarà a especialistes i historiadors locals.

Els espais públics o places de la població als quals s’ha de posar nom són els següents:
– L’espai públic del carrer Maria Vidal, 109-113, coneguda popularment com el parc del cuc.
– La plaça que hi ha al costat de la nova escola bressol municipal, limitada pels carrers de Mossèn Pere Ribot, de La Muralla i l’av. Eduard Ferrés i l’edifici de l’escola bressol municipal.
– L’espai públic del carrer Maria Vidal, 198-200, zona de la Xinesca (al costat del supermercat Sorli).
– La plaça del carrer Dr. Masriera, 19-21, al nucli antic.
– L’espai públic del carrer de Sant Artur, 10-18, cantonada amb el carrer Alsina, 76 (al costat de Florimar).
– L’espai públic situat al carrer d’en Saura, 2-8 (abans pati del darrera de l’antiga escola bressol).
– L’espai públic situat a la Ronda Vilassar, 16-22, entre els carrers de Santa Maria i de Santa Eugènia, paratge conegut com La Haya.
– L’espai públic (solar) del carrer Lluís Guardiola, 32, on fins ara estaven els mòduls de l’Escola d’Adults provisional.
– L’espai públic situat a l’illa delimitada pels carrers de Sant Artur, Jeroni Anyé i de l’avinguda Lluís Companys (on es troba la nova biblioteca municipal).

Leave a Reply