Els veïns del bloc de pisos afectat per l’incendi de dimecres al migdia ja poden tornar a les seves cases

Ahir dijous 11 de gener a la tarda, després que es va netejar i es van recuperar les condicions d’habitabilitat, els veïns i veïnes de la finca afectada per l’incendi de dimecres 10 de gener al migdia al carrer Santa Gemma, 31, ja van poder tornar a les seves cases, a excepció del pis incendiat i el pis de sobre, que ha quedat afectat.

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha mostrat el més sentit condol per la pèrdua d’una veïna del poble, víctima de l’incendi del seu pis per causes que encara es desconeixen. Des de l’Ajuntament lamenten els fets i es posen a disposició de la família per a tot el que calgui. D’altra banda, l’Ajuntament també agraeix la ràpida actuació dels cossos d’emergència -Bombers, Mossos d’Esquadra, Policia Local, Servei d’Emergències Mèdiques- que van minimitzar els danys que l’incendi podia haver provocat. Així mateix, va agrair la ràpida disposició del personal del CAP Dr. Masriera, dels serveis tècnics municipals, serveis socials i de comunicació de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Notícies relacionades

El Ple aprova la continuïtat del Servei d’Acollida i la moció de rebuig a l’augment de les tarifes i a l’actual sistema de zones tarifàries del transport públic
Humana recull 81 tones de roba usada i dóna 35 bons d’ajuda social a l’Ajuntament
La mediadora vilassarenca Irene Sendín, premiada a Madrid
Els Mansuets de Foc, al Primer Concurs d’Enceses de Catalunya